Το W.S.P.C. μας προσκαλεί στο Wine Education Week, 8 ανοικτά workshops σε 4 ημέρες, με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας του W.S.E.T. και τα 15 χρόνια του ελληνικού παραρτήματος.

Διπλή γιορτή για την οινική εκπαίδευση με το WINE EDUCATION WEEK, τη μεγαλύτερη καμπάνια που έγινε ποτέ για οινόφιλους στον κόσμο
Από 9 έως και 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του W.S.P.C. στο Παλαιό Φάληρο

Το W.S.P.C. σας προσκαλεί στο WINE EDUCATION WEEK, μια μεγάλη γιορτή με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας του WSET (Wine & Spirits Education Trust), αλλά και τα 15 χρόνια του ελληνικού παραρτήματος. Από τις 9 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του W.S.P.C. στο Παλαιό Φάληρο, θα διεξάγονται workshops ανοικτά προς καταναλωτές που θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας,.τον συνδυασμό κρασιού – φαγητού, τη σωστή επιλογή ετικέτας, την επίδραση του βαρελιού στο κρασί και τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης. Η μόνη προϋπόθεση συμμετοχής είναι το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων,.οι οποίοι θα ανακαλύψουν την αξία της οινικής εκπαίδευσης μέσα από μια διαδικασία που θα συνδυάζει την επιμόρφωση με τη διασκέδαση.

Το WINE EDUCATION WEEK αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόσκληση προς οινόφιλους που έγινε ποτέ στον κόσμο. Από τις 9 Σεπτεμβρίου και για μια περίπου εβδομάδα,.θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 450 εκδηλώσεις σε 45 χώρες ανά τον κόσμο, όπου δραστηριοποιείται το WSET. To W.S.P.C., το ελληνικό παράρτημα του κορυφαίου οργανισμού οινικής εκπαίδευσης στον κόσμο,.θα δώσει δυναμικό «παρών» προσφέροντας οκτώ (8) ανοικτά workshops προς καταναλωτές σε 4 ημέρες (9-12 Σεπτεμβρίου).

Λάβετε μέρος λοιπόν στα workshops του W.S.P.C. και μάθετε από τους καταξιωμένους εισηγητές από το πώς «αποκωδικοποιούμε» μια ετικέτα κρασιού έως και το γιατί δύο κρασιά από την ίδια ποικιλία μπορεί να διαφέρουν γευσιγνωστικά. Τα Workshops είναι στα ελληνικά με εξαίρεση την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019, που θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

Όλες οι εκδηλώσεις του WINE EDUCATION WEEK θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του W.S.P.C., Γλαύκου 11, Παλαιό Φάληρο.

Η πλήρης ατζέντα εκδηλώσεων και ο τρόπος κράτησης θέσεων είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:
https://wspc.gr/seminars/wset-wine-education-week-wspc