«Μ» 2017: γιατί η Μαρία και ο Μάριος θα το αγαπήσουν

Μ 2017, Samartzis Estate

« ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Μαρία, Μάριε, Μαίρη, Μάρω, Μαρίκα, Μάνια και Μαρούλα το «M» 2017 του Samartzis Estate Wines είναι το κρασί που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας! Διαβάστε γιατί…
Αγαπητή Μαρία και αγαπητέ Μάριε πιθανόν να έχεις ακούσει ότι η ετυμολογία του ονόματός σου προέρχεται από την εβραϊκή λέξη Myriam και την αραμαϊκή Maryam. Όμως υπάρχουν ακόμα δύο εκδοχές που είναι λιγότερο γνωστές αλλά περισσότερο ποιητικές και ταιριαστές οι οποίες θέλουν τα ονόματα Μαρία / Μάριος να προέρχονται από τις λατινικές λέξεις Mars (από τον θεό Άρη) και maris (που σημαίνει θαλασσινός). Για αυτό άλλωστε και η κλίση σου προς την καλλιτεχνία μπορεί καλύτερα να βρει έκφραση μέσα από την απόλαυση.που θα σου χαρίσει ένα προϊόν που χρειάζεται τέχνη για να παραχθεί: ένα κρασί. Αν μάλιστα βάλουμε στην εξίσωση το «Μ 2017» του Samartzis Estate Wines, ένα blend από Merlot και Μούχταρο,.το οποίο ταιριάζει γάντι με την προσωπικότητά σου, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σου!

Σαν άνθρωπος σου αρέσουν οι έντονοι ρυθμοί ζωής για αυτό και δεν μπορεί κανείς να σε φανταστεί με κάτι άλλο πέρα από ένα ποτήρι ρουμπινί κρασιού στο χέρι,.χρώμα γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια. Διαθέτεις θάρρος, επιμονή και δυναμισμό όπως το αρωματικό δίπτυχο καραμέλας – βανίλιας του «Μ 2017», που ξεδιπλώνεται με πείσμα και δύναμη πριν ακόμα αναδεύσεις καλά – καλά το ποτήρι. Η ενδιαφέρουσα εξέλιξη των αρωμάτων που έρχονται σιγά – σιγά να εμπλουτίσουν την πρώτη εικόνα με νότες γλυκών και πικάντικών μπαχαρικών, κόκκινων φρούτων και κέδρου,.σίγουρα θα μπορούσε να ικανοποιήσει την ώριμη πλευρά σου και τον σκεπτόμενο χαρακτήρα σου που αρέσκεται να μαθαίνει διαρκώς νέα πράγματα. Όσο για την γενναιοδωρία σου γίνεται ξεκάθαρο ότι το πολυδιάστατο αρωματικό μπουκέτο του κρασιού – αν μη τι άλλο – θα σε διασκεδάσει…

…σκέψου και αυτό: «Μ» είναι το γράμμα που ξεκινάει το όνομά σου! Τι άλλο θέλεις για να πεισθείς?
Λατρεύεις την ανεξαρτησία και θέλεις την ελευθερία σου, ενώ σε διακρίνει μία μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος και μία μανία για την τελειότητα. Την τελευταία, δε, θα μπορούσε να τέρψει η γευστική αρμονία στόματος του «Μ» 2017,.όπου το μέτριο σώμα, η μέτρια οξύτητα, οι μαλακές τανίνες και το αλκοόλ καταφέρνουν να βρεθούν σε πλήρη ισορροπία. Είσαι φιλόδοξη προσωπικότητα που θέτεις πάντα τον πήχη πολύ ψηλά και με αφοσίωση δίνεις τις μάχες που απαιτούνται για να φτάσεις τον στόχο σου.με την ίδια επιτυχία που το «Μ» 2017 «ελίσσεται» για να μπορεί να ακολουθήσει ένα πιάτο με κρέας,.ένα πιάτο με ζυμαρικά ή ακόμα και με ένα πιάτο όπως οι ψητές μελιτζάνες με κόκκινη σάλτσα!

Κι αν όλα αυτά δεν σου φαίνονται αρκετά για να ανοίξεις σήμερα μια φιάλη «Μ», τότε σκέψου και αυτό: «μ» είναι το γράμμα που ξεκινάει το όνομά σου! Τι άλλο θέλεις για να πεισθείς?

«M» 2017
Samartzis Estate Wines

› Όνομα: M
› Οινοποιός: Samartzis Estate Wines
› Τύπος: Ερυθρός Ξηρός
› Εσοδεία: 2017
› Κατηγορία ποιότητας: Π.Γ.Ε. Στερεά Ελλάδα
› Ποικιλιακή σύνθεση: Μerlot & Μούχταρο
› Αλκοόλ: 13,5% vol
› Website παραγωγού: samartziswines.gr
› Βραβεία: 7ος διεθνής διαγωνισμός BIWC 2018 – Χάλκινο μετάλλιο
› Οργανοληπτικά: Χρώμα μέτριας προς βαθιάς έντασης ρουμπινί με πορφυρές ανταύγειες. Στην μύτη διακρίνονται αρχικά αρώματα καραμέλας και βανίλιας που στην πορεία δίνουν την σκυτάλη σε αυτά των πικάντικων μπαχαρικών,.της πιπεριάς και του κέδρου. Στο στόμα η παλέτα των αρωμάτων εμπλουτίζεται με κόκκινα φρούτα όπως βατόμουρο και κεράσι αλλά και γλυκά μπαχαρικά. Το σώμα και η οξύτητα είναι μέτρια και αρμονικά συνοδευόμενα από μαλακές και στρογγυλές τανίνες.
› Συνδυασμοί: Παντρεύεται με ποικιλία πιάτων όπως το σουβλάκι, το μαγειρευτό κρέας με σάλτσα από πιπεριές,.μελιτζάνες ψητές με κόκκινη σάλτσα, μπριζολάκια, ζυμαρικά με σάλτσα ντομάτας, πιατέλες αλλαντικών, φρέσκα κίτρινα τυριά και φτερωτό κυνήγι.

Σου άρεσε; Τότε μοιράσου το στα social!