Cabernet Sauvignon 2015: γιατί ο Στέλιος και η Στέλλα θα το αγαπήσουν

Cabernet Sauvignon 2015, Muses Estate

« ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Στέλιο, Στέλλα, Στυλιανέ και Στυλιανή το Cabernet Sauvignon 2015 του Muses Estate είναι το κρασί που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας! Διαβάστε γιατί…
Αγαπητέ Στέλιο και αγαπητή Στέλλα υπάρχουν διάφορες εκδοχές για την προέλευση του ονόματός σου. Αρχικά φαίνεται να προέρχεται από τη λέξη στύλος και τη συνήθεια των στυλιτών μοναχών να ασκητεύουν πάνω σε αυτόν, ενώ αργότερα δινόταν στα παιδιά με την επιθυμία των γονέων να στεριώσουν «σαν στύλος». Κάπως βαρετό, σωστά? Για αυτό λοιπόν ας διαγράψουμε τα παραπάνω και ας ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή. Αγαπητέ Στέλιο και αγαπητή Στέλλα το όνομά σου φαίνεται να προέρχεται από τη λατινική λέξη Stella που σημαίνει αστέρι (μάλιστα, αυτή η πιθανότητα ενισχύεται ακόμα περισσότερο εξαιτίας της κατάληξης του ονόματος Στυλιανός που μοιάζει να είναι λατινογενής -ianus). Και στα αστέρια δεν θα μπορούσαν να μην ταιριάζουν υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως το Cabernet Sauvignon 2015 που ανήκει στην premium σειρά του Muses Estate!

Στην ερώτηση «γιατί κρασί?» η απάντηση βρίσκεται στο ενδιαφέρον σου για την εμφάνισή σου και τη μεγάλη φροντίδα της υγείας σου αφού τα κρασιά – και ιδιαίτερα τα ερυθρά. βοηθούν στην προστασία του ανθρώπινου οργανισμού από παθήσεις ενώ παράλληλα φημίζονται για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Αγαπάς τη φύση και την καθαριότητα και σίγουρα το αρωματικό μπουκέτο του Cabernet Sauvignon 2015 του Muses Estate, θα αγγίξει αυτήν την πλευρά σου με τις καθαρές γήινες νότες του. Σου αρέσει να ταξιδεύεις και αφού οι μυρωδιές έχουν την τάση να μας μεταφέρουν σε άλλες περιοχές και εποχές,.σκέψου τι νοερές «αποδράσεις» μπορείς να κάνεις με ένα ποτήρι που ξεδιπλώνει μέσα του αρώματα βοτάνων, γλυκών μπαχαρικών, ώριμων μαύρων και αποξηραμένων φρούτων δίπλα από διακριτικές νύξεις δέρματος

…δίνεις απλόχερα αγάπη γύρω σου και υπάρχει μεγαλύτερη από το να μοιράζεσαι ένα Bourguignon με Cabernet Muses Estate?
Επιθυμείς στη ζωή σου να κυριαρχεί η ομόνοια και απεχθάνεσαι τους καβγάδες και τις εντάσεις. Την ίδια γνώμη, όμως, έχει και αυτό το Cabernet Sauvignon και τη δηλώνει μέσα από τη μέτρια οξύτητά του και το ισορροπημένο στόμα του. Η θέληση και η επιμονή σου για να πετύχεις τους στόχους σου.μπορεί μόνο να συγκριθεί με την επίμονη παχιά και λιπαρή επίγευση κακάου που ολοκληρώνει την εικόνα αυτού του κρασιού. Προσωπικότητα γλυκιά και ευχάριστη με εκλεπτυσμένους τρόπους που πάνε παρέα με τις μαλακές και ευγενικές τανίνες του κρασιού,.ενώ παράλληλα το γεμάτο στιβαρό σώμα πάνω στο οποίο στηρίζονται οι υπόλοιποι αρωματικοί και γευστικοί χαρακτήρες του, θυμίζει τους γερούς στύλους των μοναχών και των γονέων.

Την καχυποψία που σε κάθε νέα σχέση έχεις, θα τη διαλύσει αυτό το κρασί που μπορεί να σε περιμένει υπομονετικά ακόμα και πάνω από 10 χρόνια. Παράλληλα, είσαι ένας φιλεύσπλαχνος άνθρωπος που δίνεις απλόχερα την αγάπη γύρω σου, οπότε σκέψου και αυτό:.υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από το να μοιράζεσαι ένα Bourguignon συνοδευόμενο από ένα Cabernet Sauvignon σαν και αυτό του Muses Estate?

CABERNET SAUVIGNON PREMIUM 2015
Muses Estate

› Οινοποιός: Muses Estate
› Τύπος: Ερυθρός Ξηρός
› Εσοδεία: 2015
› Ποικιλιακή σύνθεση: 100% Cabernet Sauvignon
› Αλκοόλ: 13,5% vol
› Ωρίμανση: To κρασί ωριμάζει για 18 μήνες σε νέα γαλλικά δρύινα βαρέλια των 225 Lt
› Παλαίωση: Πριν να βγει στην κυκλοφορία έχει ήδη παραμείνει 12 μήνες στη φιάλη, ενώ μπορείτε να το φυλάξετε στην κάβα σας για περισσότερα από 10 έτη
› Αριθμός φιαλών: Διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών (840) για την ελληνική αγορά
› Website: musesestate.com
› Οργανοληπτικά: Χρώμα μέτριο προς βαθύ κόκκινο με ρουμπινί ανταύγειες. Στο αρωματικό του μπουκέτο διακρίνονται νότες βοτανικότητας, γλυκών μπαχαρικών, αποξηραμένων φρούτων αλλά και ώριμων μαύρων, όπως το κεράσι και το βατόμουρο. Διακριτικές νύξεις ζωικότητας σκιαγραφούν το πορτρέτο ενός γήινου κρασιού. Στο στόμα είναι γεμάτο και μαλακό με μέτρια ισορροπημένη οξύτητα που καταλήγει σε μία παχιά και λιπαρή επίγευση από κακάο.
› Συνδυασμοί: Είναι ένα κρασί που λατρεύει το πλούσιο κόκκινο κρέας όπως το βόειο κρέας Bourguignon. Συνοδεύει εξίσου καλά τα κίτρινα τυριά όπως η γραβιέρα Νάξου και τα καπνιστά τυριά. Τέλος δοκιμάστε να το ταιριάξετε με τριχωτό κυνήγι και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
› Σερβίρισμα: Απολαμβάνεται καλύτερα σε θερμοκρασία 16 – 18°C.

Σου άρεσε; Τότε μοιράσου το στα social!