Νέα συνεργασία του All About Wine με την κορυφαία ιταλική μικροζυθοποιΐα Baladin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία της εταιρείας μας, με την κορυφαία ιταλική μικροζυθοποιΐα Baladin, που αποτελεί συνώνυμο της μικροζυθοποιΐας στην Ιταλία.

Οι μπύρες Baladin, που σημαίνει «περιπλανώμενος διασκεδαστής» στα γαλλικά, είναι σχεδιασμένες έχοντας στο μυαλό το ιδανικό συνταίριασμα με το φαγητό και είναι πολύ ξεχωριστές. Με προσήλωση στις βιώσιμες πρακτικές παραγωγής και σεβασμό στο περιβάλλον, στη Baladin χρησιμοποιούν φυσικές ιταλικές πρώτες ύλες, που ένα μεγάλο μέρος τους καλλιεργείται από τους ίδιους, για να παρασκευάσουν τις απαστερίωτες artisanal μπύρες τους. Παράλληλα εφαρμόζουν καινοτόμες μεθόδους παραγωγής, προϊόν συνεχούς έρευνας, οι οποίες τους προσδίδουν ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Επίσης, διαθέτουν και μια σειρά από αναψυκτικά, ποτά και χυμούς πάντα στην ίδια φιλοσοφία και με το πνεύμα συνεργασίας, που διέπει τον ιδρυτή Teo Musso, ο οποίος ξεκίνησε το 1986 από την ομώνυμη craft beer pub στο μικρό χωριό Piozzo. Η μπύρα είναι για αυτόν πάθος, βαθιά αγάπη για τη γεύση και κυρίως ένας τρόπος έκφρασης. Μέσα από τις συνταγές του, επικοινωνεί τις εξαιρετικές στιγμές της ζωής του, πτυχές του χαρακτήρα του και τη συνεχή αναζήτηση του για την τέλεια ισορροπία των αισθήσεων.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αθηνά Λυμπεροπούλου, υπεύθυνη μάρκετινγκ και επικοινωνίας στο 6973330035 και al@allaboutwine.gr.

Βρείτε μας σε @allaboutwine.gr κι επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.allaboutwine.gr για να μάθετε περισσότερα για εμάς και τα προϊόντα μας. Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και παραμείνετε ασφαλείς !