Τεύχος#12

❕FULL για να ανοίξει σε όλη την οθόνη, ZOOM για να το μεγεθύνετε & μετακινείτε το ΠΟΝΤΙΚΙ για να το διαβάσετε ή το κατεβάζετε εδώ!

Περιεχόμενα:

Ο Γύρος του Κόσμου (go to page)
tags: Forbes | Carlsberg | Montgomery | Beer Mile | Iona | St. Austell | IWSR | CIVB | LG Signature Wine Cellar | Yoti | Bella Mossa | Australian Vintage | Hokkaido | Brewdog Subwoofer IPA | Diageo

Οίνοι & αποστάγματα Τσιλιλή (go to page)
…οι σημαντικότεροι καλεσμένοι των φετινών εορτών σας!
• Ειρήνη Τσιριγώτη
tags: Edenia Rosé | BiancoNero Pink Sparkling | BiancoNero White Sparking | Limniona Theopetra Estate | Αγιονέρι | Dark Cave | Τσίπουρο Τσιλιλή

Ελευθέριος Χανιαλίδης (go to page)
• Κώστας Καππάτος
info: Μέσα από μία «σκυταλοδρομία» ερωτήσεων Έλληνες οινοχόοι μας μεταφέρουν το σφυγμό της αγοράς του κρασιού, αλλά και το στίγμα της δικής τους διαδρομής στο χώρο

Ο Χιώτης είναι Porto Carras… (go to page)
…ή το Porto Carras είναι Χιώτης;
• Κώστας Προβατάς
tags: Μαλαγουζιά 2017 | Porto Carras Chateau Ερυθρός 2009

Wine Tasting: Festive Bubbles (go to page)
…δοκιμάζοντας αφρώδεις οίνους
• Ηλίας Διαμαντόπουλος, Τζέλα Βέκιου
tags: Bolla | Μαυρίκος | Barollo | Dameli | Mionetto | Aτλάντα | Zonin | Cellier | Ario Conegliano | Αίολος | Sacchetto | Oenocosmos | Veuve Aubin de France | Henkel | Fürst von Metternich | Cuvée Flamme | Marchese Antinori | Segura Viudas | Enarxis | Perrier – Jouët | Pernod Ricard

Wine Cocktails (go to page)
• Τζέλα Βέκιου
info: 14 infos για τα Wine Cocktails. Εσείς πόσα γνωρίζατε?

Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου (go to page)
…η οινοποιία που πέρασε μέσα από τη φωτιά
• Κώστας Καππάτος
info: Ένα ειδικό αφιέρωμα στο οινοποιείο, το οποίο με όπλο τις βραβευμένες ετικέτες του και παρά τις τρικλοποδιές της ελληνικής γραφειοκρατίας, στέκεται ξανά στα πόδια του

Ποτά καλωσορίσματος ή αλλιώς Punch (go to page)
• Θοδωρής Καϊσίδης
info: Μια γνωριμία με το «cocktail της παρέας» που αποτελεί την ιδανική λύση για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καλωσορίζοντας τους καλεσμένους μας

Tasting Notes: Vermouth & Tonic (go to page)
…ενώνοντας το κλασικό με το μοντέρνο
• Θοδωρής Καϊσίδης
tags: Cair | Concepts | Otto’s Athens Vermouth | Ekobryggeriet Rhubard | Ekobryggeriet Spruce Shoots | Premium Beverages | Vermood Bianco | Ekobryggeriet Elderflower | Vermood Rosso | Ekobryggeriet Clove | The Bar Seed | Mancino Chinato | Fever-Tree Indian | Fever-Tree Premium Indian | Fever-Tree Mediterranean | Mancino Rosso Amaranto | Sky Spirits | Dolin Dry | Fentimans Naturally Light | Fentimans Premium Indian | Dolin Blanc | Dolin Rouge

Πόσο πικρή είναι η μπίρα σας; (go to page)
• Γιώργος Βέκιος
tags: Πικρή | India Pale Ale | Flaros | Intense IPA | Κυκάω | Noctua | Black IPA | Lava September | Imperial India Red Ale | Solo Φουριάρης | Imperial IPA

Food Book: Μοσχαρίσιο rib eye (go to page)
• Δημήτριος Κουλτούκης
info: Μοσχαρίσιο rib eye σε κρούστα μυρωδικών και ξηρών καρπών, πουρές σελινόριζας αρωματισμένος με λάδι τρούφας και ψητά χειμερινά λαχανικά

Δείτε επίσης:

Τεύχος#11

FULL για να ανοίξει σε όλη την οθόνη, ZOOM για να το μεγεθύνετε και μετακινείτε το ΠΟΝΤΙΚΙ…