Τεύχος#12

Περιεχόμενα:

Editor’s Letter (go to page)
• Τζέλα Βέκιου

Ο Γύρος του Κόσμου (go to page)
tags: Forbes | Carlsberg | Montgomery | Beer Mile | Iona | St. Austell | IWSR | CIVB | LG Signature Wine Cellar | Yoti | Bella Mossa | Australian Vintage | Hokkaido | Brewdog Subwoofer IPA | Diageo

wine.photoSHOT (go to page)
info: Μία πληροφορία για το κρασί που δεν γνωρίζετε, «κερασμένη» σε σφηνάκι από το περιοδικό!

Οίνοι & αποστάγματα Τσιλιλή (go to page)
…οι σημαντικότεροι καλεσμένοι των φετινών εορτών σας!
• Ειρήνη Τσιριγώτη
tags: Edenia Rosé | BiancoNero Pink Sparkling | BiancoNero White Sparking | Limniona Theopetra Estate | Αγιονέρι | Dark Cave | Τσίπουρο Τσιλιλή

Ελευθέριος Χανιαλίδης (go to page)
• Κώστας Καππάτος
info: Μέσα από μία «σκυταλοδρομία» ερωτήσεων Έλληνες οινοχόοι μας μεταφέρουν το σφυγμό της αγοράς του κρασιού, αλλά και το στίγμα της δικής τους διαδρομής στο χώρο

Ο Χιώτης είναι Porto Carras… (go to page)
…ή το Porto Carras είναι Χιώτης;
• Κώστας Προβατάς tags: Μαλαγουζιά 2017 | Porto Carras Chateau Ερυθρός 2009

Wine Tasting: Festive Bubbles (go to page)
…δοκιμάζοντας αφρώδεις οίνους
• Ηλίας Διαμαντόπουλος, Τζέλα Βέκιου
tags: Bolla | Μαυρίκος | Barollo | Dameli | Mionetto | Aτλάντα | Zonin | Cellier | Ario Conegliano | Αίολος | Sacchetto | Oenocosmos | Veuve Aubin de France | Henkel | Fürst von Metternich | Cuvée Flamme | Marchese Antinori | Segura Viudas | Enarxis | Perrier – Jouët | Pernod Ricard

Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου (go to page)
…η οινοποιία που πέρασε μέσα από τη φωτιά
• Κώστας Καππάτος
info: Ένα ειδικό αφιέρωμα στο οινοποιείο, το οποίο με όπλο τις βραβευμένες ετικέτες του και παρά τις τρικλοποδιές της ελληνικής γραφειοκρατίας, στέκεται ξανά στα πόδια του

brandy.photoSHOT (go to page)
info: Μία πληροφορία για το μπράντυ που δεν γνωρίζετε, «κερασμένη» σε σφηνάκι από το περιοδικό!

Ποτά καλωσορίσματος ή αλλιώς Punch (go to page)
• Θοδωρής Καϊσίδης
info: Μια γνωριμία με το «cocktail της παρέας» που αποτελεί την ιδανική λύση για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα καλωσορίζοντας τους καλεσμένους μας

Drinkipedia: Wine Cocktails (go to page)
• Τζέλα Βέκιου
info: 14 infos για τα Wine Cocktails. Εσείς πόσα γνωρίζατε?

Tasting Notes: Vermouth & Tonic (go to page)
…ενώνοντας το κλασικό με το μοντέρνο
• Θοδωρής Καϊσίδης
tags: Cair | Concepts | Otto’s Athens Vermouth | Ekobryggeriet Rhubard | Ekobryggeriet Spruce Shoots | Premium Beverages | Vermood Bianco | Ekobryggeriet Elderflower | Vermood Rosso | Ekobryggeriet Clove | The Bar Seed | Mancino Chinato | Fever-Tree Indian | Fever-Tree Premium Indian | Fever-Tree Mediterranean | Mancino Rosso Amaranto | Sky Spirits | Dolin Dry | Fentimans Naturally Light | Fentimans Premium Indian | Dolin Blanc | Dolin Rouge

beer.photoSHOT (go to page)
info: Μία πληροφορία για την μπίρα που δεν γνωρίζετε, «κερασμένη» σε σφηνάκι από το περιοδικό!

Tasting Notes: Πόσο πικρή είναι η μπίρα σας; (go to page)
• Γιώργος Βέκιος
tags: Πικρή | India Pale Ale | Flaros | Intense IPA | Κυκάω | Noctua | Black IPA | Lava September | Imperial India Red Ale | Solo Φουριάρης | Imperial IPA

choco.photoSHOT (go to page)
info: Μία πληροφορία για τη σοκολάτα που δεν γνωρίζετε, «κερασμένη» σε σφηνάκι από το περιοδικό!

Food Book: Μοσχαρίσιο rib eye (go to page)
• Δημήτριος Κουλτούκης
info: Μοσχαρίσιο rib eye σε κρούστα μυρωδικών και ξηρών καρπών, πουρές σελινόριζας αρωματισμένος με λάδι τρούφας και ψητά χειμερινά λαχανικά

Θέλετε να ενημερώνεστε για την κυκλοφορία του περιοδικού
αλλά και για τα νέα άρθρα της ιστοσελίδας μας;

✉ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΔΙΟ!

* ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΜΑΣ.