Το πρώτο φθινοπωρινό wine party από τον Gigifioggos και το Κτήμα Παλυβού

Gigi χώρος, gigi κρασιά και gigi μουσική σε ένα party που θα μας μείνει αξέχαστο

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 21:00 σας προσκαλούμε στον Gigifioggos wine bar στο Περιστέρι για ένα φρέσκο, διασκεδαστικό και παρείστικο οινικό party με το εξαιρετικό κτήμα Παλυβού.

Εγκαινιάζουμε τα φετινά Wine Party’s με μια πολύ δυνατή συνεργασία. Το αγαπημένο κτήμα από την Νεμέα, η Ευαγγελία και η Βασιλική Παλυβού, θα έρθουν με την καλή τους διάθεση και τα ξεχωριστά κρασιά τους για να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά.

Ο head sommelier μας Βασίλης Παπαδόπουλος έχει συνεργαστεί με το κτήμα για την ιδανική παρουσίαση των κρασιών και η dream ομάδα του Gigifioggos υπογράφει την μουσική και τις γευστικές απολαύσεις.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις φινετσάτες λευκές Πέτρινες πλαγιές, το ροζέ αρωματικό La Vie en Rose και το κλασικό και πληθωρικό Νεμέα Ερυθρό. Εσείς διαλέγετε όποιο θέλετε σε ποτήρι ή φιάλη και εμείς θα σας προσφέρουμε το δεύτερο ποτήρι ή φιάλη αντίστοιχα.

Και δεν τελειώνουμε εδώ! Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη και την δοκιμή- για πρώτη φορά- μιας νέας ετικέτας κρασιού.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας με κρασί, να σιγοτραγουδήσουμε και να περάσουμε πολύ καλά!

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε: Gigifioggos, Κώστα Βάρναλη 16, Περιστέρι