Τεύχος#11

FULL για να ανοίξει σε όλη την οθόνη, ZOOM για να το μεγεθύνετε και μετακινείτε το ΠΟΝΤΙΚΙ για να το διαβάσετε.

Περιεχόμενα:

Ο Γύρος του Κόσμου (go to page)
• Τζέλα Βέκιου
tags: Wine Condom | University of Cambridge | University College London | Creator Restaurant | Amorim | University of Exeter | Snoop Dogg | Costaflores | Beck’s Brewery | CityLab

Άρης Σκλαβενίτης (go to page)
• Κώστας Καπάττος
info: Μέσα από μία «σκυταλοδρομία» ερωτήσεων Έλληνες οινοχόοι μας μεταφέρουν το σφυγμό της αγοράς του κρασιού, αλλά και το στίγμα της δικής τους διαδρομής στο χώρο

Οινικές & Γαστρονομικές μπουκιές (go to page)
• Γιώργος Βέκιος
tags: Ασύρτικο | Μονεμβασία | Κουντούρα | Αθήρι | Αηδάνι | Μαντηλάρι | Σαββατιανό | Μοσχάτο Trani | Μοσχάτο Αλεξανδρείας | Βιδιανό | Κοτσιφάλι | Ρομπόλα | Βερντέα | Αυγουστάτη | Σκιαδόπουλο | Παύλο | Γουστολίδι | Βερτζαμί

Wine Tasting: Λευκά Ξηρά Αφρώδη (go to page)
• Ηλίας Διαμαντόπουλος, Γιώργος Αντωνέλλος
tags: Blink Πιερία Ερατεινή | Ωδή Πάνος Σπυρόπουλος | Παράγκα Κυρ Γιάννη | Cair | Αμύντας ΕΑΣ Αμυνταίου | Yliana Πόρτο Καρράς | Amalia Τσέλεπου | Santo | Cuvee Καρανίκα | Matamis | Castillo d’ Montblanc | Proyecto CU4TRO Cava | Wine o’Clock Imports

Μία ημέρα στα κελάρια του Μεταξά (go to page)
• Τζέλα Βέκιου
info: Αφιέρωμα σε ένα προϊόν που, εδώ και 130 χρόνια, κλείνει σε κάθε σταγόνα του τον ήλιο και το άρωμα της Ελλάδας

Ratafia Champenois (go to page)
• Στέφανος Κόγιας
info: Αφιέρωμα στο liqueur που οι Γάλλοι αποκαλούν «King of Spirits»

Charles Martel – Jean Martell, μέρος ‘Β (go to page)
• Κώστας Προβατάς
info: Η συνέχεια του αφιερώματος στο διάσημο cognac και το οργανοληπτικό προφίλ του Martell Cordon Blue XO

Tasting Notes: Liqueur Μαστίχα (go to page)
• Θοδωρής Καϊσίδης
tags: Castro Mastiha | Koukoudo Gatsios | Απαλαρίνα | Ανθεμούς | Mastic Πολυκαλάς | Katsaros | Eoliki | Enosis The Grower’s Spirit | Στεφανούρη | Roots | Ψύχης | Μ Mastic Kardasi

Οι Unibrau και Cava di Patsi προτείνουν… (go to page)
• Κώστας Λώνης
tags: 1795 | Cannabia | Hobgoblin Gold Wychwood | Banana Bread Wells | Honey Dew Fuller’s | Madame Pilsneuer Noble Men | Flaros Amber | Menace IPA Satyr Brews | Φουριάρης Solo | Freezing Moon Dark Crops

Food Book: Μύδια με σαφράν (go to page)
• Από το βιβλίο «Από την Κουζίνα και την Κάβα» εκδόσεων Ψύχαλου

Δείτε επίσης:

Τεύχος#10

FULL για να ανοίξει σε όλη την οθόνη, ZOOM για να το μεγεθύνετε και μετακινείτε το ΠΟΝΤΙΚΙ…