Η Στροφιλιά αγκαλιά με τα αστέρια…

Η Στροφιλιά είχε την τιμή να συνοδεύσει με το Classic 35 το μενού του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin Peter Knogl, του εστιατορίου «Le Cheval Blanc» στη Βασιλεία της Ελβετίας. Ο πολυβραβευμένος σεφ επισκέφτηκε την Αθήνα στο πλαίσιο των γαστρονομικών βραδιών «Spondi Michelin Star Dinners» που οργανώνει το εστιατόριο «Σπονδή» και μαζί με την ομάδα της Σπονδής δημιούργησαν ένα ειδικό μενού 5 πιάτων, ενώνοντας με μοναδικό τρόπο, μέσα από τη φιλοσοφία της υψηλής γαλλικής κουζίνας, τη Μεσόγειο και την Ασία.

«Ο Peter Knogl λέει για την δουλειά του: “Η μεγαλύτερή μου ευχαρίστηση: Να διαλέγω προϊόντα υψηλής ποιότητας και να δημιουργώ με αυτά. Η μεγαλύτερή μου χαρά: Να προσφέρω στους φιλοξενούμενούς μου μια κουζίνα γεμάτη σχήματα και χρώματα, γευστική και γεμάτη ήλιο. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση: Τα πιάτα μου να αντικατοπτρίζουν ευεξία.”»

Το Classic 35 της Στροφιλιάς είναι ένα κρασί με βαθύ ερυθρό χρώμα, νότες μπαχαρικών και αρώματα κόκκινων ώριμων φρούτων, όπως κεράσια, σμέουρα και δαμάσκηνα σε απόλυτη αρμονία με τα αρώματα του ξύλου και του καφέ. Πλούσια, μεστή γεύση με ισορροπημένες τανίνες και μακρά επίγευση. Επιδέχεται μακρά παλαίωση.

Εσείς το δοκιμάσατε;

Δείτε επίσης:

CruiseInn – SantoWines: Δημιουργώντας νέα τεχνολογικά προϊόντα για τη βελτίωση της πρωτογενούς παραγωγής

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn και η SantoWines, πιστεύοντας ακράδαντα τ…