To Chivas Venture διοργανώνει το 3ο Μentoring Workshop

To Chivas Venture διοργανώνει το 3ο Μentoring Workshop για start-ups που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον με θέμα: Creating financial sustainability for your social impact company

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο χώρο The Cube (Κλεισόβης 8, Αθήνα), σε συνεργασία με το Startup Safari Athens, διοργανώνεται το 3ο Mentoring Workshop για κοινωνικούς επιχειρηματίες  στο πλαίσιο του φετινού παγκόσμιου διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας, Chivas Venture.

Το 3ο workshop, με τίτλο «Creating financial sustainability for your social impact company», έχει στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών σχετικά με τα αποτελεσματικά οικονομικά μοντέλα στα οποία μπορούν να δομηθούν οι κοινωνικές start-ups, καθώς και την αναλυτική παρουσίαση των όρων του διαγωνισμού Chivas Venture, ώστε να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής τους και να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. Το συγκεκριμένο workshop αποτελεί το τελευταίο μίας σειράς σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σκοπό να εκπαιδεύσουν το ενδιαφερόμενο κοινό (start-uppers, επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία) σχετικά με καίρια θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της στην Ελλάδα του σήμερα, καθώς και να ενισχύσουν την προσπάθεια όσων ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό, παρέχοντάς τους συμβουλευτική για τη συμμετοχή τους.

Κεντρικός εισηγητής του workshop θα είναι ο κ. Ευτύχιος Τσαουσίδης, Co-founder & Partner, Red Tree CFO Solutions, που θα αναλύσει τα επιχειρηματικά μοντέλα των κοινωνικών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του Chivas Venture και του τρόπου συμμετοχής και διεκδίκησης μέρους της παγκόσμιας χρηματοδότησης, ενώ θα λυθούν τυχόν απορίες σε σχέση με την online υποβολή της αίτησης και τους όρους συμμετοχής.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω e-mail στο alexia_parsaye@nutmeg-comms.gr.

Σημειώνεται ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το φετινό κύκλο του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου 2017 (09:00 AM GMT). Για απορίες που αφορούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο facebook Chivas Venture Greece 2018 και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

#ChivasVenture

Ο διαγωνισμός Chivas Venture  

Το Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal, διοργανώθηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να αναδειχθεί ο Έλληνας κοινωνικός επιχειρηματίας που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο εξωτερικό και θα διεκδικούσε μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση 1 εκατ. δολαρίων του επάθλου, για την επιχείρησή του.

Το Chivas Regal, διατηρώντας την κληρονομιά των αδελφών James και John Chivas, οι οποίοι είχαν έντονη κοινωνική δράση, και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για τη στήριξη επιχειρήσεων που συμβάλλουν σε μια ευρύτερη θετική αλλαγή στον κόσμο, δημιούργησε το Chivas Venture το 2014. Έκτοτε, πάνω από 6000 επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, με σκοπό να διεκδικήσουν μέρος από την ετήσια χρηματοδότηση του 1 εκατ. δολαρίων.

Λίγα λόγια για το Chivas
Το Chivas Regal κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1909 και έκτοτε αποτελεί το πρώτο luxury whisky στον κόσμο. Ένα διαχρονικό, κλασικό whisky, που φημίζεται για την ποιότητα, την γεύση, το ύφος, τη σύνθεση και τη μοναδικότητά του. Το Chivas Regal είναι μια παγκόσμια μάρκα, που υπήρξε πάντα αναπόσπαστο μέρος της ανάπτυξης του σκωτσέζικου whisky σε όλο τον κόσμο. Σήμερα πουλάει 4,5 εκατ. λίτρα ετησίως σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την προσφορά, την επιχειρηματικότητα και την ακεραιότητα να βρίσκονται στο επίκεντρο του Chivas Regal, η μάρκα εγκαινίασε το 2014 την επιτυχημένη  καμπάνια Win the Right Way, η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει τη νέα γενιά, ενώ παράλληλα έχει θετικό αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Η γκάμα του Chivas Regal περιλαμβάνει το Chivas 12, το Chivas 18 και το  Chivas 25. Το 2015, η κορυφαία μάρκα λάνσαρε το κορυφαίο μέλος της οικογένειας του Chivas Regal, το Chivas Regal The Icon, ενώ τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφορεί στην Ελλάδα και το Chivas Extra: ένα νέο, πλούσιο Chivas blend με whiskies που έχουν παλαιωθεί σε σπάνια βαρέλια που περιείχαν sherry. Η γκάμα συμπληρώθηκε το Μάρτιο του 2017, με το λανσάρισμα του Chivas Ultis, ένα blend από τα πέντε πιο πολύτιμα single Malts του οίκου Chivas.

Δείτε επίσης:

Κτήμα Παυλίδη – Νυχτερινός Τρύγος 2018: Μια χρονιά πρόκληση!

Ο τρύγος του 2018 για το Κτήμα Παυλίδη ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου από τον ιδιόκτητ…