Συσκευή που εκτυπώνει πάνω στον αφρό της μπίρας

Μία εταιρεία στις Η.Π.Α. δημιούργησε συσκευή που μπορεί να “εκτυπώνει” φωτογραφίες και κείμενο πάνω στον αφρό της μπίρας, χρησιμοποιώντας μελάνι από βύνη που είναι ασφαλές για κατανάλωση.

Η συσκευή ονομάζεται “Beer Ripples” και δημιουργήθηκε στην πολιτεία του Maryland από μία εταιρεία που έχει φτιάξει κάτι παρόμοιο για καφέ.

Σε αντίθεση με την συσκευή για τον καφέ, το “Beer Ripples” μπορεί να εκτυπώσει κείμενο αλλά και υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες. Συνδέεται μέσω ασύρματου δικτύου (WiFi) και χωράει ποτήρια μπίρας ύψους 18cm. Η εκτύπωση παίρνει το πολύ 11 δευτερόλεπτα.

Η εταιρεία παρέχει αρκετές φωτογραφίες για τους χρήστες αλλά εκείνοι μπορούν να βγάζουν τις δικές τους και να τις εκτυπώνουν μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Ripples app” που είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Η συσκευή “Beer Ripples” έχει κατασκευαστεί για εμπορική κατανάλωση και κοστίζει $3,000 αμερικάνικα δολάρια ενώ θα έχει και συνδρομή $1,500 το χρόνο η οποία περιέχει και μελάνι για  6.000 εκτυπώσεις.

Μεγάλες και γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις όπως Four Seasons, Hilton και Lavazza έχουν ήδη επενδύσει σε αυτή την συσκευή, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο σε Καναδά και Αμερική προς το παρόν.

Δείτε επίσης:

CruiseInn – SantoWines: Δημιουργώντας νέα τεχνολογικά προϊόντα για τη βελτίωση της πρωτογενούς παραγωγής

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn και η SantoWines, πιστεύοντας ακράδαντα τ…