3η ταινία “Somm” με σπουδαίες προσωπικότητες του οινικού κλάδου

Ανακοινώθηκε 3η ταινία “Somm” και θα να βγει στους κινηματογράφους κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι του 2018.

Η 3η ταινία έρχεται πιο ανανεωμένη και ολοκληρωμένη με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες στο χώρο του κρασιού όπως η Jancis Robinson MW και ο Steven Spurrier. Φυσικά δεν θα λείψει ο πολύ γνωστός Master Sommelier Fred Dame. Ο Steven Spurrier είναι γνωστός για την “γευστική δοκιμή του Παρισιού” του 1976 που είχε ως αποτέλεσμα την αναγνώριση του Καλιφορνέζικου κρασιού ως αντάξιο του Γαλλικού βάζοντας την Αμερική στον οινικό χάρτη για τα καλά. Στην ταινία θα δούμε τους 3 τους να δοκιμάζουν μερικά από τα διασημότερα κρασιά του πλανήτη.

Θα ξαναδούμε τους αρχικούς πρωταγωνιστές (και πλέον Master Sommeliers) της 1ης ταινίας του 2012 καθώς και κάποιους από την 2η ταινία όπως ο Steve Matthiasson και η Madeline Puckette (ιδρυτή του Wine Folly). Επιπλέον, θα προβληθούν νέες προσωπικότητες όπως η Becky Wasserman (σημαντική εξαγωγέας των κρασιών της Βουργουνδίας) και η Laura Maniec (διευθύνουσα σύμβουλος του CorkBuzz Restaurant & Wine Bar).

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Jason Wise, η 3η ταινία εστιάζει στους ανθρώπους που έχουν επηρεάσει σημαντικά την βιομηχανία του κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο και θα δείξει σκηνές από το Λονδίνο, την Νέα Υόρκη, το Παρίσι αλλά και την Βουργουνδία και την Κοιλάδα Νάπα.

Δείτε επίσης:

CruiseInn – SantoWines: Δημιουργώντας νέα τεχνολογικά προϊόντα για τη βελτίωση της πρωτογενούς παραγωγής

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn και η SantoWines, πιστεύοντας ακράδαντα τ…