Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 12ο Cellier Wine Fair

Με σύνθημα «Οι συμβιβασμοί είναι για τις σχέσεις και όχι για το κρασί» ολοκληρώθηκε το 12ο Cellier Wine Fair αφήνοντας γλυκιά επίγευση στους χιλιάδες επισκέπτες του.

Οι καλύτεροι παραγωγοί από την Ελλάδα και τον κόσμο βρέθηκαν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton για να παρουσιάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα, premium cocktails και delicatessen στους λάτρεις του κρασιού και του ποτού αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου.

Υπό τις νότες ζωντανής μουσικής, οι επισκέπτες περιηγήθηκαν στα 1.200 τετραγωνικά μέτρα της έκθεσης, γνώρισαν από κοντά τους παραγωγούς, αντάλλαξαν μαζί τους απόψεις και γεύτηκαν μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα, μοναδικά αποστάγματα, καθώς και συνοδευτικά delicatessen προϊόντα, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία δημιουργίας κουβανέζικων πούρων!

Παράλληλα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν δυο καινοτόμα workshops με τη συμμετοχή καταξιωμένων παραγωγών, προσφέροντας μια σπάνια εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Διασκεδαστική νότα αποτέλεσε το Virtual Photobooth της εκδήλωσης, όπου οι επισκέπτες βρέθηκαν σε εικονικά τοπία από κορυφαία διεθνή οινοποιία, μοιραζόμενοι τα videos τους στα social media και παραλαμβάνοντας την αναμνηστική τους φωτογραφία εκτυπωμένη.

Το Cellier Wine Fair, η έκθεση θεσμός, αποτέλεσε για 12 συνεχή χρονιά μία αξέχαστη εμπειρία, ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι με όχημα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Cellier.
Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2018, σε ένα επετειακό Cellier Wine Fair, για τον εορτασμό των 80 χρόνων των Cellier.

Δείτε επίσης:

Κτήμα Παυλίδη – Νυχτερινός Τρύγος 2018: Μια χρονιά πρόκληση!

Ο τρύγος του 2018 για το Κτήμα Παυλίδη ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου από τον ιδιόκτητ…