Μεγάλες Ημέρες Νεμέας 2017 στο Κτήμα Ράπτη

Το πλήθος ευφράνθηκε από τον Οίνο αλλά και από τη σοκολάτα και από τη μουσική και από τη δημιουργία, που αλλού; Στο Κτήμα Ράπτη όπου το διήμερο 2 και 3 Σεπτεμβρίου, όπως κάθε χρόνο στις Μεγάλες Μέρες Νεμέας, άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και το κρασί που έρεε άφθονο δημιούργησε μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα.

Στο ξεκίνημα της πρώτης ημέρας έκανε την εμφάνισή του ένας αναπάντεχος επισκέπτης, η σοκολάτα στο «Πιο γλυκό masterclass» που παρουσίασε η Νατάσα Λιβανού, δείχνοντας με τον πιο εύγεστο τρόπο ότι το κρασί και η σοκολάτα είναι δύο φλογεροί εραστές.

Η σχέση του κρασιού με την σοκολάτα δεν θα μπορούσε να είναι σοβαρή. Ποτέ. Γι’ αυτό το masterclass έγινε με παιχνιδιάρικη διάθεση, και οι συμμετέχοντες άλλαζαν γεύσεις και αντάλλασσαν εμπειρίες του ουρανίσκου σαν καλοί συνδαιτυμόνες!

Κι επειδή όλοι οι ουρανίσκοι ζήτησαν encore, το ίδιο απόγευμα έγινε το Σοκολάτα Πάρτι, με τίτλο «Θα γίνει της Σοκολάτας». Στα “deck” ήταν ο Γιώργος Τσελώνης, ζαχαροπλάστης στο καφεγλυκοπωλείον Γλυκύν Βραστόν στην Κόρινθο, δημιουργώντας γλυκίσματα με σοκολάτα, πάστες ξηρών καρπών και όλα αυτά συνοδευόμενα φυσικά με κρασί. Υποστηρικτές του με άφθονη πρώτη ύλη η σοκολατοποιία Alexandros Hand Made Chocolates που μας παρείχε μπόλικη σοκολάτα καθώς και η εταιρεία LENAS GOURMET που διέθεσε όσα ζαχαρωτά χρειαζόμασταν και πάστες ξηρών καρπών,100%φυσικές.

Και αφού ο κόσμος που είχε γεμίσει την αυλή του Κτήματος, ευφράνθηκε με οίνο, σοκολάτες και ζαχαρωτά, ήρθε και η ώρα της Ψυχαγωγίας, την οποία ανέλαβε εξολοκλήρου η Ματούλα Ζαμάνη με την μπάντα της, ξεσηκώνοντας τους πάντες στο τραγούδισμά της.

Η επόμενη μέρα Κυριακή ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που ζωγράφισαν ένα μεγάλο πίνακα με θέμα τον Τρύγο, τι άλλο;

Του χρόνου περιμένουμε όσους ήρθατε και όσους δεν ήρθατε για να γνωριστούμε να τα πούμε, να τα πιούμε και να διασκεδάσουμε και πάλι!

Δείτε επίσης:

Κτήμα Παυλίδη – Νυχτερινός Τρύγος 2018: Μια χρονιά πρόκληση!

Ο τρύγος του 2018 για το Κτήμα Παυλίδη ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου από τον ιδιόκτητ…