Το περιοδικό χορηγός επικοινωνίας στο «Peloponnese Wine Festival 2018»

Τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού τους με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στο πανέμορφο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου (Ιουλιανού 33, Αθήνα, 10433).

Τρέφοντας ιδιαίτερη αγάπη για τον πελοποννησιακό αμπελώνα το περιοδικό D-FiLES στηρίζει την φετινή εκδήλωση και συμμετέχει σαν χορηγός επικοινωνίας, ενώ παράλληλα εκείνη την ημέρα θα γίνει τα αυτιά, τα μάτια και… η γεύση σας στην έκθεση, καλύπτοντας δημοσιογραφικά (και γευστικά) το γεγονός.

Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στις 11:00 για τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου και στις 14:00 για τους οινόφιλους και θα ολοκληρωθεί στις 20:00. Η είσοδος έχει οριστεί στα 5 € για το οινόφιλο κοινό ενώ θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες του κλάδου με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας. Το εισιτήριο περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ελεύθερη είσοδο στους χώρους του μουσείου.

Πρόσβαση: Το μουσείο διαθέτει 500 θέσεις parking σε 4 επίπεδα (είσοδος από Ιουλιανού και από Γ’ Σεπτεμβρίου) με κόστος 5,00 € την ημέρα, ενώ απέχει μόλις 200 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Βικτώρια.

Δείτε επίσης:

Το χειμωνιάτικο τεύχος κυκλοφορεί!

FULL για να ανοίξει σε όλη την οθόνη του υπολογιστή και ZOOM για να το διαβάσετε. Με μεγάλ…