Home Νέα

Νέα

Το περιοδικό αποκτά φωνή στο ραδιόφωνο!

Read more...

Read more...

Καταφύγιο των Κυνηγών

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του περιοδικού με την ραδιοφωνική εκπομπή «Το Καταφύγιο των Κυνηγών»!

Κάθε Δευτέρα στις 21.45 ο κος Βέκιος Γιώργος, οινολόγος και Σύμβουλος Έκδοσης των περιοδικών D-FiLES και OINΟΛΟΓΙΑ, θα μυεί τους ακροατές του Maximum FM στο κόσμο του κρασιού, προτείνοντάς τους γευστικούς συνδυασμούς για το τραπέζι τους!

…Συντονιζόμαστε στα 93.6 FM για την Αλεξανδρούπολη ή εδώ για την υπόλοιπη Ελλάδα… ή ακούμε τα αποσπάσματα αργότερα εδώ

#Dactivities

🕬 Περισσότερα νέα μας:

Το περιοδικό χορηγος επικοινωνίας στο «Athens Rum & Whiskey Festival 2017»

Read more...

Read more...

revolte

H Αθήνα γιόρτασε το 2ο φεστιβάλ ρουμιού, έχοντας παρέα φέτος το ουίσκι και όχι μόνο! Μαντεύετε ποιος άλλος ήταν εκεί?

Το team του περιοδικού, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου έκανε σπίτι του το Ζάππειο Μέγαρο, και με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε τους φίλους του, στους οποίους μάλιστα επιφύλασσε και μία μεγάλη έκπληξη!

Στα πλαίσια της έκθεσης, το περιοδικό πραγματοποίησε διαγωνισμό μοιράζοντας 2 φιάλες από τα ρούμια «Revolte Blanco», «Revolte Overproof» και «Revolte Falernum».

…Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση!…

#Dactivities

Η συμμετοχή μας στα «Wine Olymp Awards 2017»!

Read more...

Read more...

olymp awards 2017

Την Κυριακή,  28 Μαΐου 2017, στο Divani Caravel Hotel έλαβαν χώρα τα «Wine Olymp Awards 2017», ο πρώτος Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων στην Αθήνα, και ήμασταν διπλά ενθουσιασμένοι για αυτό καθώς στην κριτική επιτροπή συμμετείχε και η εκδότρια του περιοδικού κα Τζέλα Βέκιου!

…Υ.Γ. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!…

#Dactivities

Το περιοδικό χορηγος επικοινωνίας στην «Δραμοινογνωσία 2017»

Read more...

Read more...

Η «Δραμοινογνωσία» είναι ένα παιχνίδι γεύσεων, αρωμάτων, χρωμάτων και ηχοχρωμάτων, μια γιορτή που ξετυλίγεται από τους αμπελώνες της Δράμας μέχρι τα εστιατόρια, τα στέκια διασκέδασης και τους δρόμους της πόλης, με επίκεντρο φυσικά το δραμινό κρασί. Περιλαμβάνει εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη του Ν. Δράμας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού οίνου και γεύσης και την θεμελίωση της οινικής του ταυτότητας.

Επειδή η Δράμα έχει να επιδείξει εξαίρετα κρασιά και οινοποιεία και επειδή εμάς μας αρέσουν οι γιορτές και τα παιχνίδια – ιδίως όταν αφορούν το κρασί – συμμετείχαμε στην φετινή διοργάνωση «Δραμοινογνωσία 2017» σαν χορηγοί επικοινωνίας!

…«Δραμοινογνωσία»: Γεύση οίνου, επίγευση πολιτισμού… Επισκεφτείτε την και μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του δραμινού κρασιού!…

#Dactivities

Η παρουσία μας στο «Peloponnese Wine Festival 2017»

Read more...

Read more...

peloponnese festival 2017

Κατά την διάρκεια του «Peloponnese Wine Festival 2017» στις 19 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton, οι λάτρεις του κρασιού είχαν την ευκαιρία – πέρα από το να δοκιμάσουν παλιές και νέες ετικέτες από την Πελοπόννησο και την Κεφαλονιά – να γνωρίσουν από κοντά το team του περιοδικού, αφού αυτό συμμετείχε σαν χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης με δικό του stand.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας και πιστοί στην παράδοση να κακομαθαίνουμε τους αναγνώστες μας, πραγματοποιήσαμε δύο μοναδικές κληρώσεις: η πρώτη χάρισε σε 5 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για την έκθεση, ενώ στην δεύτερη μια νικήτρια κέρδισε ένα δωρεάν γεύμα αξίας 50,00 ευρώ για δύο άτομα στο wine bar Paleo.

Σας ευχαριστούμε όλους όσοι μας επισκεφτήκατε και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη έκθεση με περισσότερες εκπλήξεις!

…Υ.Γ. Φωτογραφικά στιγμιότυπα βρίσκετε στην σελίδα μας στο FB

#Dactivities

Οι προσφορές του Wine Kingdom στους αναγνώστες μας

Read more...

Read more...

special offers

Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από αυτήν που προσφέρει ένα ποτήρι κρασί στο τέλος μίας γεμάτης ημέρας;

Όχι, για αυτό και η κάβα Wine Kingdom για όλο τον μήνα Νοέμβριο μέχρι και το τέλος του Δεκεμβρίου 2016, είχε ετοιμάσει ειδικά για τους αναγνώστες του περιοδικού τις καλύτερες προσφορές: όσοι επισκέφτηκαν το «βασίλειο των κρασιών» χρησιμοποιώντας τον κωδικό «dfiles» μπόρεσαν να αποκτήσουν τα κρασιά της αρεσκείας τους σε χαμηλότερες τιμές!

…Μείνετε διαδικτυωμένοι γιατί έρχονται περισσότερα!…

#Dactivities